Despre Romvalves

Romvalves comercializeaza o gama larga de robineti cu sertar pana, robineti cu ventil si robineti de retinere cu aplicatii in diverse sectoare de activitate

contact Informatii contact

oferta Cere oferta de pret

telefon +40.263.232.786

Despre noi

Romvalves dispune de resurse umane cu o inalta claificare in domeniul sau de activitate,intreaga echipa Romvalves are o experienta de peste 25 de ani in domeniul robinetilor industriali.

Personalul angajat desfasoara activitatile de bazacare dau garantia calitatii produselor comercializate. O parte din produse sant realizate de furnizorii nostrii in baza proiectelor proprii realizate cu ajutorul programelor de proiectare detinunte in baza licentelor. Romvalves dispune de echipamente de control proprii cum ar fi: dispozitive de masurare, aparate pentru determinarea grosimii de perete si a grosimii stratului de vopsea, instrumente pentru determinarea duritatii.

In baza contractelor incheiate cu firme specializate si autorizate, Romvalves asigura intreaga gama de controale nedistructive ( NDE) descrise in SR EN1256-1.

Calitate

Romvalves are implementat sistemul de asigurare al calitatii conform ISO 9001:2008 si sietemul de asigurare al calitatii in domeniul mediului conform ISO14001:2004. Toti furnizorii nostrii detin la randul lor cetificate privind sistemul de asigurare al calitatii.

Produsele comercializate sant produse certificate conform principalelor standarde de produs, cum sunt:

  • PED 97/23/CE
  • API 6D
  • API 6FA
  • ATEX
  • NACE